3f8ea

De ce ai nevoie de ceva matematică pentru 1 Decembrie?

1_decembrie_1080p

1 Decembrie este aici! În ciuda semnalelor de încălzire globală a planetei Pământ din ultimii ani, zăpada s-a așternut într-un strat gros pe crestele munților. Roboțica Derzelis s-a grăbit să ajungă în orășelul de la poalele munților, dornică să se bucure din plin de prima ei zăpadă și totodată să afle cum sărbătoresc românii ziua lor națională.
Odată ajunsă, a observat cu stupoare că din cauza viscolului puternic din timpul nopții, casele erau acoperite de un strat gros de zăpadă, iar străzile erau blocate. Totul părea încremenit. Termometrul arăta -35 grade C. Un minim istoric pentru regiune.
Lui Derzelis i-au trebuit câteva secunde bune să facă o analiză a situației. Resursele de energie de care dispunea îi ajungeau doar pentru a activa planul pentru situații de urgență.

dacobot_iarna

Acum caută un voluntar care să distribuie on line drapele la casele din cele două cartiere ale orașului. Este nevoie de cineva cu spirit de observație, reacții rapide și care posedă cunoștințe de matematică pentru a ordona crescător și descrescător numerele de la 1 la 6.
Crezi că te descurci? Arată ce poți! Derzelis va fi nespus de bucuroasă, locuitorii orașului vor putea întâmpina cum se cuvine sărbătoarea națională, iar tu vei fi răsplătit cu o nouă carte de joc.

Shares
//]]>