3f8ea

Educatorii virtuali galactici Dacobots au vizitat Târgul Internațional Gaudeamus!

img-_0004_15139463_1494320923929359_6793123143_n

Zalmox, Derzelis, H.E.N.A., L.A.U. și G4 au fost prezenți în cadrul celei de-a 23-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus. Alături de ei, cei mici au avut ocazia de a explora universul Dacobots pe televizoarele Samsung!
Între 16 și 20 noiembrie 2016, pavilionul central de la Romexpo a reprezentat punctul central de atracție pentru toți pasionații de cultură, educație și lectură. Ca în fiecare an, Târgul Internațional Gaudeamus a adăpostit peste 800 de evenimente culturale, numeroase edituri și, nu în ultimul rând, o sumedenie de titluri de cărți oferite la preț redus.

Un asemenea eveniment nu putea trece neobservat de cei cinci roboți Dacobots, educatorii virtuali care provin din toate colțurile Universului. Pasionați de educație, dar și fascinați de istețimea pământenilor, roboțeii au primit, timp de patru zile, vizitele a sute de copii la standul cu numărul 240. Folosind televizoarele de ultimă generație de la Samsung, roboțeii le-au prezentat celor mici jocurile educative de pe portalul Dacobots.com și le-au demonstrat, astfel, că educația și distracția nu se exclud reciproc! Mai mult decât atât, generoșii roboței au organizat o tombolă și au oferit numeroase premii! Cel dintâi premiu a constat într-o tabletă Samsung Galaxy Tab E și o revistă Dacobots, între paginile căreia se ascunde o surpriză. Câștigătoarea a fost Cosa Ortansa. Premiul al doilea, câștigat de Iana Mioara și de Gruescu Alexandru, a fost reprezentat de 14 CD-uri din colecția EduTeca și de o revistă Dacobots, și aceasta conținând un cupon promoțional (vezi detaliile mai jos). Palalau Vasilica, Cristina Lujanschi și Anca Barbascu au fost câștigătorii celui de-al treilea premiu, ce a constat în cele opt CD-uri care alcătuiesc seria Anotimpurile și o revistă Dacobots cu un cupon promoțional inclus.

După terminarea Târgului, roboțeii Dacobots și-au strâns lucrurile și s-au întors pe platforma Dacobots.com. De-a lungul celor patru zile ale Târgului, ei au legat prietenii cu mulți copii. Pentru a putea menține legătura cu toți, roboții le-au oferit noua revistă Dacobots, căreia i-au strecurat înăuntru o mică surpriză. Cititorii pot descoperi în interiorul revistei un cupon promoțional pe care este înscris un cod secret. Introducând codul secret la adresa www.Dacobots.com, secțiunea „Abonament”, ei vor câștiga accesul gratuit la platformă timp de o lună!

Cei cinci roboți Dacobots așteaptă să vă reîntâlniți pe portal!

Shares
//]]>