Seria de jocuri educaționale „Semnele primăverii”

Spring_ro
Întâmpină noul anotimp cu seria „Semnele primăverii”!

Și roboțeii Dacobots s-au molipsit de atmosfera veselă a primăverii! Ei au pregătit mai multe mărțișoare pentru toți copiii care au între trei și șapte ani, pe platforma educațională dacobots.com! Aceste mărțișoare sunt ieșite din comun – au forma unor jocuri educaționale!

Cele 26 de jocuri care alcătuiesc seria „Semnele primăverii” prezintă lumea colorată și plină de viață a primului anotimp cald, cu toate păsările, insectele și florile care își fac apariția acum, cu toate activitățile umane specifice acestei perioade și cu delicioasele fructe și legume de sezon! Alături de Derzelis, vei putea să colorezi, să faci calcule, să pregătești grădina Dacobots pentru primăvară și să plantezi flori, să cunoști insectele construindu-le chiar tu din părțile componente și să-ți antrenezi mintea rezolvând puzzle-uri și ghicitori cu tematică de primăvară!

Ești gata să descoperi „Semnele primăverii”? Să începem!

Să vopsim ouă

Dezvoltă-ți imaginația și spiritul artistic și cunoaște obiceiurile de Paști, vopsind ouăle și înfrumusețându-le cu modele decorative și culori pe gustul tău, în acest joc!
SCI_K_69_ro

Operații cu cifre

Îți place să colorezi? Dar să calculezi? În cadrul acestui joc, le vei putea face pe amândouă! Derzelis îți va oferi câteva imagini cu simboluri ale primăverii, iar tu vei alege culorile potrivite în funcție de operațiile care apar pe ecran!
SCI_K_68_ro

Simbolul primăverii

Îmbogățește-ți imaginația, construind o felicitare cu ocazia sosirii primăverii! Poți alege dintre numeroase imagini de fundal, rame și simboluri ale primăverii, la care poți adăuga și un șnur de mărțișor. În acest joc, provocarea ta este să alcătuiești cea mai frumoasă felicitare pentru a o oferi celor dragi!
SCI_K_67_ro

Păsări de curte

Provocarea din cadrul acestui joc este să reconstitui patru imagini în care apar păsări de curte. Îmbogățește-ți cunoștințele despre păsările domestice și dezvoltă-ți îndemânarea și abilitățile spațiale!
SCI_K_66_ro

Găsește casa păsării!

În acest joc, rolul tău va fi să ghidezi fiecare pasăre către casa ei. Unele trebuie să ajungă în sălbăticie, iar altele, în ogradă! Joacă-te împreună cu Derzelis și descoperă cât de bine cunoști lumea păsărilor!
SCI_K_65_ro

Drumul spre casă

Călătorește către un tărâm de poveste pășind pe... cifre! Ordonează crescător numerele pe care le întâlnești în acest joc și află, în plus, cum arată unele păsări de curte!
SCI_K_64_ro

Primăvara în grădină

Rezolvă puzzle-urile din acest joc și vei descoperi cum poți îngriji și înfrumuseța grădina când sosește primăvara!
SCI_K_63_ro

Unelte de primăvară

În acest joc, vei vedea care sunt cele mai utile instrumente de grădinărit și din ce sunt alcătuite acestea!
SCI_K_62_ro

Pașii grădinarului

În acest joc, vei putea să dai o mână de ajutor și grădinarului, și copacilor din grădină! Aceștia au nevoie de îngrijire pentru a-și reveni după iarna cea geroasă și a întâmpina cum se cuvine primele raze ale Soarelui.
SCI_K_61_ro

Fructe și legume curate

Fructele și legumele sunt prietenii cei mai buni ai sănătății, însă doar dacă le pregătești bine înainte de a le mânca! În acest joc, vei spăla fructe și legume proaspăt culese și le vei așeza pe fiecare la locul potrivit.
SCI_K_60_ro

Puzzle de primăvară

Primăvara este anotimpul fructelor și al legumelor proaspete! Rezolvă puzzle-urile din cadrul acestei activități și le vei descoperi pe cele mai delicioase și bogate în vitamine dintre ele!
SCI_K_59_ro

Fructe și legume

Verifică-ți cunoștințele despre fructe și legume, rezolvând ghicitorile pe care Derzelis le-a pregătit pentru tine în cadrul acestui joc!
SCI_K_58_ro

Găsește perechea

În acest joc, păsările rătăcite au nevoie de ajutorul tău – fiecare vrea să-și găsească perechea! Strânge păsările de același fel laolaltă, iar ele își vor putea construi cuiburi împreună.
SCI_K_57_ro

Puzzle cu păsări

Lumea păsărilor devine mai diversă odată cu sosirea primăverii. În acest joc, vei descoperi patru specii de păsări migratoare, aranjând piesele a patru puzzle-uri!
SCI_K_56_ro

Cuiburi pentru păsări

Păsările călătoare vor să-și construiască aici noi cuiburi în care să locuiască până la toamnă. Aceste păsări sunt deosebite – le plac foarte mult figurile geometrice! În acest joc, vei putea să le ajuți să-și construiască un cuib, fiecare din câte o figură geometrică distinctă. Testează-ți cunoștințele despre geometrie cu Derzelis!
SCI_K_55_ro

Puzzle cu insecte

Derzelis a decupat mai multe imagini cu insecte, iar acum vrea să le reasambleze. Provocarea ta din acest joc este să o ajuți și să reconstuiești imaginile, asamblând decupajele în formă de piese de puzzle.
SCI_K_54_ro

Ajută fluturașul

Dezvoltă-ți abilitățile care țin de orientarea în spațiu cu ajutorul fluturașului Tudor! El se află la un capăt al unui labirint, iar la celălalt capăt se găsește o floare. Îndrumă-l pe calea cea mai scurtă către floare!
SCI_K_53_ro

Alcătuiește insectele

Pe lângă flori, fructe, legume și păsări, vremea caldă a primăverii atrage înapoi și o mulțume de insecte! În acest joc, vei avea ocazia de a afla mai multe despre aceste mici creaturi, construindu-le chiar tu din părțile componente.
SCI_K_52_ro

Grădina mea

Tu ești un bun grădinar? Joacă acest joc pentru a afla! Derzelis te provoacă să plantezi mai multe specii de flori de primăvară, iar apoi să ai grijă de ele pentru a crește mari și frumoase!
SCI_K_51_ro

Ajutorul vântului

Multe flori au nevoie de îngrijirea omului, însă ce se întâmplă cu cele care cresc în natură? Din acest joc, vei învăța cum contribuie vântul la creșterea și înmulțirea florilor!
SCI_K_50_ro

Zi și noapte

Știai că florile simt și ele căldura Soarelui, exact ca oamenii și animalele? Jucând acest joc, poți urmări ce se întâmplă cu florile pe măsură ce Soarele urcă pe cer, și apoi ce fac ele când Soarele coboară, iar lumina lui devine din ce în ce mai slabă.
SCI_K_49_ro

Primăvară sau iarnă?

Hai să vedem cât de bine cunoști cele patru anotimpuri! În acest joc, provocarea ta este de a separa simbolurile primăverii de cele ale iernii, pentru a-i arăta lui Derzelis cum se schimbă vremea pe Terra.
SCI_K_48_ro

Câte raze are Soarele?

Învață să numeri cu Derzelis! Joacă-te cu razele Soarelui și experimentează cu diferite numere și cifre în cadrul acestui joc!
SCI_K_47_ro

Dincolo de nori

Dezvoltă-ți imaginația împreună cu Derzelis, descoperind formele care se ascund în nori! Joacă acest joc pentru a-ți ascuți spiritul de observație! În plus, vei învăța să fii atent și la formele obiectelor, și la detalii.
SCI_K_46_ro

Nori și ploaie

Apa de pe Pământ nu stă locului nicio clipă! Ea uneori se ridică la cer, alteori coboară înapoi pe Pământ. Din acest joc, vei afla mai multe despre călătoria apei în natură!
SCI_K_45_ro

Cubul de gheață

Venirea primăverii aduce veselie și bunăstare tuturor viețuitoarelor, însă cubul de gheață nu este la fel de încântat de începutul noului sezon. Derzelis îți va explica în acest joc care este efectul pe care îl iau razele Soarelui asupra cubului de gheață și de ce nu se poate bucura el de acest anotimp!
SCI_K_44_ro

Curcubeul

În acest joc, Derzelis îți arată cum se formează curcubeul! Descoperă de unde provin toate acele culori care apar pe cer după ploaie!
SCI_K_43_ro
Sigur te vei distra minunat cu aceste jocuri, atât în vacanța de iarnă cât și în restul anului.

Shares
//]]>