3f8ea

Stadii de evoluție roboței - o nouă funcționalitate!

update2

Sosirea pe Terra a roboțeilor Dacobots a reprezentat un moment de turnură pentru ei – cunoscând încetul cu încetul trăsăturile omenești și felul de a fi al pământenilor, mai ales al copiilor, ei au fost captivați de complexitatea lor, și astfel au decis să se statornicească aici pentru a afla mai multe. De atunci, roboții au învățat o mulțime de lucruri despre felul în care atât adulții, cât și copiii deprind cunoștințe. În plus, pentru cei cinci roboței a devenit clar faptul că, pe lângă simpla acumulare de informații, este foarte importantă maniera în care sunt transmise acestea. Astfel, echipa Dacobots și-a unit puterile pentru a crea jocuri educative!

Roboțeii Dacobots au ajuns la concluzia că o condiție esențială pentru ca orice activitate educativă să fie cât mai eficientă și să-și atingă scopul rapid este includerea elementelor de joc. De aceea, după fiecare activitate sau prezentare de pe portal parcursă cu succes până la final, utilizatorii primesc câte o carte de joc drept răsplată.

Cu toate acestea, sistemul de recompense descris mai sus nu a fost suficient din punctul roboțeilor de vedere, această metodă asemănându-se într-o prea mare măsură cu cea tradițională, școlărească, în ciuda imaginilor viu colorate de pe cărțile de joc Dacobots. De aceea, ei au creat o inovație care este disponibilă de acum pe platformă. Pentru a nutri competitivitatea nativă a celor mici, roboțeii au creat în plus un clasament al celor mai buni jucători! Clasamentul poate fi găsit în partea inferioară a ecranului principal de pe portal.

Poziția ocupată în interiorul clasamentului și, implicit, evoluția fiecărui utilizator sunt marcate atât de numărul propriu-zis de puncte, cât și de un nou avatar care crește și-și schimbă aspectul pe măsură ce punctele și cărțile de joc sunt acumulate. Utilizatorii pot deveni ei înșiși parte a universului Dacobots prin intermediul acestor avataruri, ele având, de asemenea, formă de roboți! Există două tipuri de avataruri – unele pentru băieți, iar altele, pentru fete. Pornind de la o dimensiune redusă, avatarul crește pe măsură ce copiii își îmbogățesc cunoștințele parcurgând activitățile educaționale. În prezent, avatarurile au 13 stadii de evoluție.

Creează-ți un cont pe platforma educațională Dacobots.com, parcurge jocurile educative disponibile și urmărește evoluția avatarului tău!

Shares
//]]>