3f8ea

Idei de cadouri de Paște pentru copii

semnele-primaverii-dacobots

Paștele se apropie cu pași repezi și odată cu el vin și tradițiile și obiceiurile sale. Una dintre tradiții spune că de Paște trebuie să ne înnoim. Însă pe lângă acest lucru, copiii se așteaptă ca iepurașul să le aducă cadouri multe și frumoase. Iar când se gândesc la cadouri, cei mai mulți copii își imaginează jucării sau dulciuri. Dar cum ar fi dacă ar primi ceva ce i-ar ajuta să învețe lucruri noi și interesante într-un mod distractiv?

Mai jos găsiți mai multe idei de cadouri pentru cei mici, care le vor stimula inteligența și creativitatea, în timp ce se joacă:

Puzzle A4 Dacobots – 99 de piese
Puzzle-ul de dimensiune A4 este format din 99 de piese (11 pe lungime şi 9 pe lăţime). Piesele vin împreună cu o ramă, drept pentru care, după ce puzzle-ul este terminat, poate fi transformat în tablou. În imagine apar roboţeii Dacobots, care sunt gata să vă înveţe toate lucrurile interesante de pe portalul Dacobots.com.
Puzzle-ul îl puteți achiziționa de aici: http://magazin.eduteca.ro/produs/puzzle-a4-echipa-dacobots-99-piese
Dacă nu sunteți convins în privința puzzle-urilor, citiți articolul de mai jos: Beneficiile puzzle-urilor în dezvoltarea copiilor
Puzzle_Dacobots_99

CD-uri educaționale – Seria Prietenii Sănătății
Seria Prietenii Sănătății cuprinde 3 CD-uri educaționale care transformă deprinderea obiceiurilor sănătoase într-o joacă atractivă pentru orice copil. În plus, acestea dezvoltă teme curente, care se potrivesc cu această perioadă a anului.
Seria_Prietenii_Sanatatii

Abonament de 1 lună pe portalul educațional www.dacobots.com

Conţinutul Dacobots este structurat pe mai multe domenii, în funcţie de vârstă (între 3 şi 12 ani) şi preferinţe. Portalul conține peste 220 de jocuri educaţionale menite să ducă educaţia la un alt nivel. Sunt abordate teme actuale, precum alimentaţie sănătoasă, obiceiuri nocive, bazele geneticii şi puterea creierului, care le menţin viu interesul copiilor. În acest fel, aceștia participă activ la procesul de învăţare, în timp ce se joacă.

Abonamentul îl puteți achiziționa de pe Magazinul Eduteca sau direct din portalul Dacobots
Abonament_Dacobots_1_Luna

Cele 26 de jocuri care alcătuiesc seria „Semnele primăverii” prezintă lumea colorată și plină de viață a primului anotimp cald, cu toate păsările, insectele și florile care își fac apariția acum, cu toate activitățile umane specifice acestei perioade și cu delicioasele fructe și legume de sezon!

Mai multe aflați aici: https://www.dacobots.com/Community/ro/seria-de-jocuri-semnele-primaverii/
semnele-primaverii-dacobots

Shares
//]]>